Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

abrazivita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky
 (Jitka VESELÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné nápoje
 (Karolína Horáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
 (Roman KUKAČKA)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//inool8// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma