Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
výživaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
(Zuzana TÁCHOVÁ)2010, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ukqcva// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Implementace dietního stravování do školských zařízení
(Vendula Slámová)2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jh1e0/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
(Pavlína Kobrová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12230/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času | Práce na příbuzné téma
Spokojenost pacientů s dietním systémem ve zdravotnickém zařízení
(Lucie BECHYŇOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//ko0vae// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Podávání stravy nemocným v nemocničním zařízení
(Tatiana NITA)2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gu56ib// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
(Tereza Kubečková)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13454/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Výživa lidské populace a její dopad na zdraví člověka
(Markéta MIKOVCOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//34mh6z// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
(Zuzana TÁCHOVÁ)2010, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ukqcva// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma