Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mléko a produkty z mlékaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
(Marie Beňová)2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rcnqc/ | Filologie / Český jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
(Vendula Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
(Petra VAROUSOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
(Marie Beňová)2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rcnqc/ | Filologie / Český jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Porovnání získaných informací o množství nadojeného mléka z kontroly užitkovosti a z dojírenských systémů
(Monika Žáková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d2ljvj// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
(Lucie Vyvážilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0i8au3// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Průzkum trhu fermentovaných výrobků z kozího mléka
(Anna Chodorová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i2bv7b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Motivace zvířecích názvů nemocí ve staré češtině a dnes
(Adéla ŽŮRKOVÁ)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//zidrlm// | Filologie / Česká filologie | Práce na příbuzné téma