Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aditivní látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
(Gabriela VOLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
(Gabriela VOLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
(Sebastian Holaza)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
(Martina Kmeťová)2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma