Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

aditivní látky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
 (Sebastian Holaza)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
 (Martina Kmeťová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma