Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HACCPKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
(David Áč)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xlunwq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku
(Dana Lečbychová)2014, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgp3wm// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
(Zuzana KREJČOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9fra5j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
(Romana BARTOŠÍKOVÁ)2008, Disertační práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f3pqgc// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
(Zuzana KREJČOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9fra5j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza ve výživě a spotřebě potravin lidí v České republice
(Denisa Jiroutová)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qyxn4k// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
(Veronika Kondelová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
(Anna Kobylková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
(Petr Zita)2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/gt7rg/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma