Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HACCPKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
(Kateřina Kubátová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/l02z1/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
(Michaela Podlešáková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/ilbue/ | Dopravní technologie a spoje / Logistické technologie | Práce na příbuzné téma
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
(Gabriela HADÁČKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bsulir// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
(Pavla SVRČINOVÁ)2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Analýza dodržování zásad HACCP v gastronomické praxi
(Michaela Soukupová)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m6hz2t// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma
Právní aspekty založení kavárny a rizika spojená s provozem kavárny
(Jiří Kaštan)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153227 | Ekonomika a management / Ekonomika a právo v podnikání | Práce na příbuzné téma
Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
(Barbora Hořínková)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/102026 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Rizika obchodování s ovocem a zeleninou
(Renata Špačková)2016, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s896sv// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
(Jaroslav BANÝ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma