Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

identifikace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
 (Jiří PROSSER)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
 (Jiří PROSSER)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Staphylococcus aureus v potravinách: Identifikace a produkce enterotoxinu v mléce a sýrech
 (Vendula Hrušková)

2012, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ln6dbu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
 (Kateřina SVOBODOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

PCR identifikace nepatogenních bakterií izolovaných ze sýrů
 (Nela Jurečková)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bjermu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace vybraných bakterií v sýrech pomocí PCR
 (Barbora Gregušová)

2009, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//oe8z1t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Staphylococcus aureus v potravinách: Identifikace a produkce enterotoxinu v mléce a sýrech
 (Vendula Hrušková)

2012, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//kxbvwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace DNA a identifikace nepatogenních druhů klostridií izolovaných ze sýrů
 (Zbyněk Sedláček)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rjrr5a// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií mléčného kvašení v tvrdých sýrech
 (Jitka Herzogová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rz8gim// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma