Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nativní škrobyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
(Marcela LOSOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
(Marcela LOSOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma