Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
(Tomáš Zbranek)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m6046r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
(Natálie Kamarýtová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5rsagq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
(Štěpánka Zanášková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mateřské mléko a jeho náhražky
(Marie Pettíková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lewa2q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
(Kristýna Řehořová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//48j854// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Použití metody NMR k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
(Šárka Altmannová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xipqnl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce drůbeže a její kvalita
(Tomáš Pichrt)2011, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ism8ik// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Analýza produkce mléka
(Štěpánka Severová)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//20myz2// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma