Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
andské plodinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
(Hana ŠUTOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kbt0yq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
(Hana ŠUTOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kbt0yq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky bramborové hlízy
(Stanislava Habrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Barevné hlízy brambor - možný zdroj anthokyanů
(Michal Skulník)2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tehh2w// | Rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
(Kristina Heřmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3mfrsp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
(Jana BOUŠKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma