Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

andské plodiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
 (Hana ŠUTOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kbt0yq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
 (Hana ŠUTOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kbt0yq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné látky bramborové hlízy
 (Stanislava Habrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Barevné hlízy brambor - možný zdroj anthokyanů
 (Michal Skulník)

2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tehh2w// | Rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
 (Kristina Heřmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3mfrsp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
 (Jana BOUŠKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma