Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sušená pekařská směsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
(Jarmila Šuláková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza rostlinných náhrad masa
(Klára Dospivová)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qxz6x/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
(Sandra Labudová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita pitné vody
(Eliška Rohrerová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ifk8a8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
(Blanka GONDOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//643ti5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma