Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
 (David Nadrchal)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3ncwr// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
 (Anna Němcová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
 (Valeriya Bondareva)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bm0ahf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
 (Filip Chalupa)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pha8c// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Změny vybraného sušeného ovoce během skladování a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Miluše HUDSKÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//npplxo// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Denisa WEISSOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Tereza ČIHÁKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)