Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
(Richardos-Nikolaos SALEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy
(Magda Janoušková)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c5ria/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Výskyt Bacillus cereus v potravinách
(Jana Podobová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s061w/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách
(Anna Lišková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ja5ysf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výskyt amygdalinu v potravinách a krmivech
(Kseniia Fadeeva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgo41j// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho analýzy
(Nikola Kopecká)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zjqv79// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma
Výskyt rizikových prvků v potravinách
(Lenka Bartošová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6s43k6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
(Martina Kučerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8jal57// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Adriána Fedorová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výskyt a toxicita akrylamidu v potravinách
(Pavlína Ondrušová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//booden// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma