Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Cestovní ruchKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Taxes on hotels and accommodation facilities in the European Union-selected region
(Alena Zhmoydyak)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/bw26a/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Distribuční a prodejní kanály ubytovacích zařízení ve regionu LVA - role OTA v distribuci nabídky UZ
(Sabina Štefková)2019, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o2s57/ | Regionální rozvoj a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Distribuční a prodejní kanály ubytovacích zařízení ve vybraném regionu - role OTA v distribuci nabídky UZ
(Adéla Kolářová)2020, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kkcrg/ | Regionální rozvoj a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Distribuční a prodejní kanály ubytovacích zařízení v regionu Mikulovsko
(Tomáš Kapeš)2019, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u8jaq/ | Regionální rozvoj a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
(Petra Nezvalová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Aren Ananyan)2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j0970/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
(Daniela Škaroupková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
(Nadiya Yurkovska)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14555/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma