Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
(Denisa Tomková)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5i2knw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
(Monika Michalisková)2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
(Tereza ELLNEROVÁ)2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic