Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
 (Denisa Tomková)

2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5i2knw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic

Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
 (Monika Michalisková)

2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
 (Tereza ELLNEROVÁ)

2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)