Theses on the same topic (having an identical keyword):
čokoládaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Překlad webových stránek vybraného podniku z francouzštiny do češtiny
(Anežka BERNOTOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//iuqcnr// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - francouzština | Theses on a related topic
Překlad webových stránek vybraného podniku z francouzštiny do češtiny
(Anežka BERNOTOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//iuqcnr/Bakalsk_prce_Aneka_Bernotov.pdf/ | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - francouzština | Theses on a related topic
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Překlad webových stránek vybraného podniku z francouzštiny do češtiny
(Anežka BERNOTOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//iuqcnr// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - francouzština | Theses on a related topic