Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dárcovství krveKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Milena Forejtová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague
(Abdelreheem Shamekh)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14714/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza firmy poskytující cateringové služby
(Pavlína Saláková)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s08pxz// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Uvedení nové služby na trh
(Dagmar Novotná)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/eyvk3/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma | Práce na příbuzné téma
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
(Daniela Procházková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15534/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu zavedení elektronické evidence tržeb v České republice na vybraného poskytovatele stravovacích služeb
(Nikola Bulíková)2019, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135723 | Ekonomika a management / Účetnictví a daně | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh systému řízení BOZP ve firmě poskytující ubytovací a stravovací služby
(Ladislav Hamřík)2017, Diplomová práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x6ij8d// | Inženýrská informatika / Bezpečnostní technologie, systémy a management | Práce na příbuzné téma
Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb v Hotelu Šipka***
(Petra Monsportová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/murcm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Důležitost a význam kongresového turismu pro hotel
(Kamila Nováková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8904/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma