Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dárcovství krve

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Milena Forejtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague
 (Abdelreheem Shamekh)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14714/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza firmy poskytující cateringové služby
 (Pavlína Saláková)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s08pxz// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Uvedení nové služby na trh
 (Dagmar Novotná)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/eyvk3/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma | Práce na příbuzné téma

Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
 (Daniela Procházková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15534/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza vlivu zavedení elektronické evidence tržeb v České republice na vybraného poskytovatele stravovacích služeb
 (Nikola Bulíková)

2019, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135723 | Ekonomika a management / Účetnictví a daně | Práce na příbuzné téma

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
 (Oleksandr Biley)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh systému řízení BOZP ve firmě poskytující ubytovací a stravovací služby
 (Ladislav Hamřík)

2017, Diplomová práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x6ij8d// | Inženýrská informatika / Bezpečnostní technologie, systémy a management | Práce na příbuzné téma

Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb v Hotelu Šipka***
 (Petra Monsportová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/murcm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Důležitost a význam kongresového turismu pro hotel
 (Kamila Nováková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8904/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)