Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Alimentární onemocnění

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
 (Pavla SVRČINOVÁ)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Stanovení kritických bodů a vyhodnocení stavu jejich přispívajících ploch
 (Vojtěch Řídký)

2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//stdlz2// | Stavební inženýrství / | Theses on a related topic

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
 (Soňa Nováčková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
 (Jaroslav BANÝ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Theses on a related topic

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
 (Pavla Wochová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jwiq1w// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic

Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
 (Gabriela TOMEČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//08k5re// | Biofyzika / Aplikovaná radiobiologie a toxikologie | Theses on a related topic

Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
 (Markéta KOTRCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
 (Monika Michalisková)

2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)