Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
(Monika Augustová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
(Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
(Klára Škrášková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zlzka0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
(Zuzana Haasová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
(Petr Bartošek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
(Simona HYBŠOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma