Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biogenní aminy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
 (Monika Augustová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
 (Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
 (Veronika Cabáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
 (Klára Škrášková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zlzka0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
 (Zuzana Haasová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
 (Petr Bartošek)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma