Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
 (Anna MENŠÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na produkci biogenních aminů u Lactococcus lactis subsp. lactis
 (Eva POLLAKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vh742o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
 (Iveta Kalousová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro
 (Andrea Dlabajová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ylz4mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
 (Tereza SMOLKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma