Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
(Anna MENŠÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na produkci biogenních aminů u Lactococcus lactis subsp. lactis
(Eva POLLAKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vh742o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
(Iveta Kalousová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro
(Andrea Dlabajová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylz4mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
(Tereza SMOLKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v silážích
(Nela Jandeková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma