Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
termizovaný, tvarohový, dezertKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
(Nima HEMATYAR)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jkt58// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
(Jiří ŠVARC)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
(Lucie Vaškových)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
(Jaroslav Samec)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
(Vojtěch Neuwirth)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
(Jiří ŠVARC)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma