Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
 (Kateřina Grycová)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Tavené sýry s ochucujícími složkami
 (Petra Tomášková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zxuoui// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
 (Kateřina BÍLKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Spotřební chování na trhu s tavenými sýry
 (Martina STRNÁDKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ywymnr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma

Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)