Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
(Kateřina HORÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry s ochucujícími složkami
(Petra Tomášková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zxuoui// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
(Kateřina BÍLKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Spotřební chování na trhu s tavenými sýry
(Martina STRNÁDKOVÁ)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ywymnr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma