Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
(Markéta HAVRANOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
(Monika Zvonková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Valorization of three gum polysaccharides in the synthesis of nanostructures and packaging films.
(Abhilash Venkateshaiah)2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//oa2gzq// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Frakcionácia arabskej gumy pre nájdenie látok ovplyvňujúcich vývojové procesy v rastlinách
(Ivana GAŠPARÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//us9g08// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
(Tomáš DULA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma