Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

eidam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti akcelerace zrání sýrů
 (Veronika Přepechalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
 (Renata MICHÁLKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma