Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Jakostní hodnocení pšenice a mlýnských výrobků se zaměřením na pečivárenské užití
 (Iva Benešová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l041i8// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Využití metody retenční kapacity mouky pro hodnocení jakosti potravinářské pšenice
 (Anna Pavelková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wgwt22// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství
 (Milan Opálka)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pmnxcz// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
 (Barbora Veselá)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití minoritních druhů pšenice v ekologickém zemědělství
 (Anna Maternová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wzr646// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti
 (Petra Zemanová)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kce8iu// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Látkové složení zrna potravinářské pšenice ve vztahu k užitným vlastnostem
 (Dariana Sedlova)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zgy0g4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Regulácia kvality zrna sladovnického jačmeňa
 (Roman Maco)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sk68z5// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv socio-ekonomických charakteristik zemědělce na vybrané indikátory kvality obhospodařované půdy
 (Helena Kučerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qxildo// | Inženýrská ekologie / Ochrana přírody | Práce na příbuzné téma

Možnosti regulace kvality zrna ječmene pro výrobu sladu a piva
 (Renáta Dufková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yfcid3// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)