Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současná praxe s provozem kompostovacích toalet v Praze a okolí a mikrobiologická analýza vzniklého kompostu
(Ivo Pardus)2020, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//692qcs// | Environmentální vědy / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu
(Karolína Čejková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hui5o4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka
(Miloslav KAZDA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//amqz3i// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
(Jarmila Šuláková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Onemocnění drůbeže a králíků v různých podmínkách chovu
(Barbora Netíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7fmfrr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
(Lucia Balleková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
(Filip Chalupa)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pha8c// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
(Hana Kuřáková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5ds77x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma