Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Současná praxe s provozem kompostovacích toalet v Praze a okolí a mikrobiologická analýza vzniklého kompostu
 (Ivo Pardus)

2020, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//692qcs// | Environmentální vědy / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu
 (Karolína Čejková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hui5o4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka
 (Miloslav KAZDA)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//amqz3i// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
 (Jarmila Šuláková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Onemocnění drůbeže a králíků v různých podmínkách chovu
 (Barbora Netíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7fmfrr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
 (Filip Chalupa)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pha8c// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
 (Hana Kuřáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5ds77x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)