Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
 (Tomáš Krejča)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
 (Tomáš Horňák)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
 (Michaela Podloučková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
 (Jolana Janíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Užitkové vlastnosti a kvalita masa králíků z různých systémů ustájení
 (Adéla Marianová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5le80a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Histochemické vlastnosti masa pastevně vykrmovaných kuřat
 (Ludmila Masopustová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v8g5q4// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Vliv etiky chovu na kvalitu hovězího masa
 (Adriana Hofmanová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r0cuhm// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)