Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv pulzního elektrického pole na senzorickou jakost ošetřené zeleniny
(Izabela Kovaříková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kkcqz7// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
(Milada Vašíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
(Stanislav DĚDEK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kn65xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
(Michaela Sadílková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Jan Šťastný)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Rozlišení fermentovaných a částečně fermentovaných nápojů pomocí analýzy vedlejších produktů fermentace
(Lucie Krejčí)2009, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x2c1an// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic