Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Senzorická analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv pulzního elektrického pole na senzorickou jakost ošetřené zeleniny
 (Izabela Kovaříková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kkcqz7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
 (Michaela Sadílková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Jan Šťastný)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Rozlišení fermentovaných a částečně fermentovaných nápojů pomocí analýzy vedlejších produktů fermentace
 (Lucie Krejčí)

2009, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x2c1an// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma