Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
falšování potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Falšování potravin živočišného původu
(Jakub Tesař)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//66qgm3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
(Jana BRUŠTÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irfiqq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Falšované potraviny a způsoby jejich detekce
(Kristýna Rajsiglová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9rp0ef// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza DNA izolované z různých typů probiotických výrobků s využitím PCR v reálném čase a HRM analýzy
(Lucie Sedláková)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//a2xo6c// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace DNA v kvalitě pro PCR z mléčných výrobků pro dětskou výživu
(Jana Mantlová)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//453inm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace DNA v kvalitě pro PCR z probiotických výrobků pro dětskou výživu
(Gabriela Mantlová)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8kuaxs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Detekce druhového zastoupení masa v krmivech pro psy a kočky pomocí metody PCR
(Andrea Salavcová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2b9xe4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
(Lukáš Bednář)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma