Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

falšování potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Falšování potravin živočišného původu
 (Jakub Tesař)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//66qgm3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
 (Jana BRUŠTÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irfiqq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Falšované potraviny a způsoby jejich detekce
 (Kristýna Rajsiglová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9rp0ef// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza DNA izolované z různých typů probiotických výrobků s využitím PCR v reálném čase a HRM analýzy
 (Lucie Sedláková)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//a2xo6c// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace DNA v kvalitě pro PCR z mléčných výrobků pro dětskou výživu
 (Jana Mantlová)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//453inm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace DNA v kvalitě pro PCR z probiotických výrobků pro dětskou výživu
 (Gabriela Mantlová)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8kuaxs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce druhového zastoupení masa v krmivech pro psy a kočky pomocí metody PCR
 (Andrea Salavcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2b9xe4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
 (Lukáš Bednář)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma