Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

amarant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
 (Martina Kuralová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//sleyzo// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
 (Alena Cizner)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
 (Nicola Sochorcová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analytické metody pro hodnocení esenciálních olejů
 (Jana Hudečková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7srhtv// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)