Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
(Karel STANĚK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma