Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cereálie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
 (Markéta HAVRANOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pptebf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
 (Adéla Petrůjová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
 (Denisa Holečková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny u netradičních mouk
 (Ivo Havlíček)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
 (Květa KOŠINOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e4dptr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
 (Petr Svoboda)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pr31dp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
 (Martina KARASOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení dietární vlákniny v potravinách
 (Lucie Kolínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2xmqax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)