Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
 (Veronika Johnová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Speciální masné výrobky
 (Natálie Komárková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//juxvvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
 (Martina Pavlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
 (Petr KOLÁŘ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1855qb// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
 (Kristýna Klimšová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
 (Radovan Jůzl)

2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)