Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
(Veronika Johnová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Speciální masné výrobky
(Natálie Komárková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//juxvvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
(Martina Pavlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
(Petr KOLÁŘ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1855qb// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
(Kristýna Klimšová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
(Radovan Jůzl)2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
(Kamila Řehůřková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic