Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Tavený sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
(Simona Ondruchová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
(Edita Vavrečková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
(Eva RINGLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Účinnost antimikrobiálních látek používaných v kosmetických přípravcích na biofilm pozitivní bakterie
(Lucie Bartošová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ytr1o// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
(Miroslav Jaššo)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
(Dora JURČOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
(Jan NAVRÁTIL)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
(Dora JURČOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
(Iva HAUERLANDOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma