Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
 (Simona Ondruchová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
 (Edita Vavrečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
 (Eva RINGLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Účinnost antimikrobiálních látek používaných v kosmetických přípravcích na biofilm pozitivní bakterie
 (Lucie Bartošová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ytr1o// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
 (Miroslav Jaššo)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
 (Dora JURČOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
 (Jan NAVRÁTIL)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
 (Dora JURČOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
 (Iva HAUERLANDOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma