Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

eidam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ud6rzs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
 (Renata MICHÁLKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma