Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí šlachaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
(Kristýna Polášková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren
(Petr Mrázek)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2619ir// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu.
(Ladislav Bureš)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jx5lvx// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Návrh zpracování bílkovinných tkání z porážky drůbeže na kolagenní produkty
(Jan Daněk)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//06mxu2// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Využití vedlejších jatečních bílkovinných produktů na výrobu želatin a hydrolysátů
(Tomáš PLACHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7t6ye1// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Příprava bílkovinných produktů z drůbežích tkání bohatých na kolagen
(Aneta Polaštíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgou55// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Modelování podmínek extrakce želatiny z hovězích šlach.
(Andrea Marholtová)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hg3pzi// | Chemie a technologie materiálů / Technologie a management | Práce na příbuzné téma
Rybí kolagen jako netradiční surovina pro přípravu želatina hydrolysátu
(Barbora Nesládková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3d4tdi// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Příprava a modifikace vlastností flmů na bázi chitosan/želatina
(Rostislav Vlasák)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0lkxbn// | Materiály a technologie / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma
Želatina - vlastnosti, metody charakterizace a její použití v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
(Lenka HRDOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//14np29// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma