Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kávaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
(Michaela NEDUCHALOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ndw4dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zdravotní účinky vína
(Klára Líbalová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3vq9lc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
(Michaela NEDUCHALOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ndw4dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Toxické účinky ultrajemných částic smogu na organismus
(Veronika Lengál)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9bbfoo// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Zdroje kofeinu a jeho využití
(Lucie Pažoutová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sd3oy6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
(Kateřina ŠPAČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma