Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

káva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
 (Michaela NEDUCHALOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ndw4dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zdravotní účinky vína
 (Klára Líbalová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3vq9lc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
 (Michaela NEDUCHALOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ndw4dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Toxické účinky ultrajemných částic smogu na organismus
 (Veronika Lengál)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9bbfoo// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a analýza piva
 (Klára Sollichová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//paepyh// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Zdroje kofeinu a jeho využití
 (Lucie Pažoutová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sd3oy6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
 (Kateřina ŠPAČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma