Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
druhy masKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
(Martina Pavlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
(Kristýna Klimšová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
(Kamila Řehůřková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Jan BEDRNÍČEK)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8lb7an// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Ivana Novotná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace technologie výroby masných výrobků.
(Klára MATĚJČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ifrt8// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kontrola jakosti šunek
(Lukáš Straňák)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//69d1wn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma