Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

druhy mas

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
 (Martina Pavlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
 (Kristýna Klimšová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Jan BEDRNÍČEK)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8lb7an// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Ivana Novotná)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace technologie výroby masných výrobků.
 (Klára MATĚJČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ifrt8// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kontrola jakosti šunek
 (Lukáš Straňák)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//69d1wn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)