Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketingová situační analýza podniku s využitím analýz marketingových prostředí
(Lenka Matějková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ap56b/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Alternativní teorie firem a jejich možná aplikace do podnikového prostředí
(Petra Jandová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/hs4bx/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Efektivní marketingová komunikace mikro a malých podniků v zemědělsko-potravinářském odvětví
(Daniel Rumpík)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gcboo6// | Veřejná správa a regionální rozvoj - c.v. Hradec Králové / | Práce na příbuzné téma
Detekce mikro- a nanostrukturovaných shluků ve vzorcích lidské plodové vody
(Hana Doležalová)2010, Bakalářská práce, Univerzitní studijní programy / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79018 | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Strategie komunikace pro digitální tvůrce v oblasti gastronomie
(Miluše Ramešová)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/94863 | Aplikovaná informatika / Multimédia v ekonomické praxi | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
(Zuzana Králová)2022, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p5tpar// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
(Marek BISKUP)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fukqi5// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
(Nikola Dufková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/tuidae/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Italská gastronomie v České republice
(Tereza Hronová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
NÁVRH KONKURENČNÍCH STRATEGIÍ PRO ZVOLENÝ
(Marie Vaverková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/qsrxd5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management v hotelnictví a cestovním ruchu | Práce na příbuzné téma