Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Symbiotické mikroorganismy a antimikrobiální aktivita Pectinatella magnifica
 (Hana Salmonová)

2018, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m773q7// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

Ověření kávové sedliny jako antimikrobiální látky pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
 (Veronika Vaníčková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kx8yb7// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita extraktů rostlinných druhů GRAS proti ústním patogenním mikroorganismům
 (Jindřiška Pilná)

2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pioj5m// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinky nanočástic a jejich vliv na růstové a biochemické vlastnosti potenciálně patogenních mikroorganismů
 (Jana Novotná)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//qs1tzm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Ověření účinku přírodních antimikrobiálních látek pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
 (Vendula Nekvasilová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//skl30g// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
 (Tatiana Korobkova)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Chuťové látky v potravinářském průmyslu
 (Nikola Vrtalová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vonné látky v potravinářském průmyslu
 (Jiří Mikeš)

2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xdx0n6// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
 (Filip SOSNA)

2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma

Genotypizace bakteriocinů u potravinářsky významných bakterií
 (Monika Boháčková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p64dhj// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)