Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Symbiotické mikroorganismy a antimikrobiální aktivita Pectinatella magnifica
(Hana Salmonová)2018, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m773q7// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Ověření kávové sedliny jako antimikrobiální látky pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
(Veronika Vaníčková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kx8yb7// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů rostlinných druhů GRAS proti ústním patogenním mikroorganismům
(Jindřiška Pilná)2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pioj5m// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky nanočástic a jejich vliv na růstové a biochemické vlastnosti potenciálně patogenních mikroorganismů
(Jana Novotná)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qs1tzm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Ověření účinku přírodních antimikrobiálních látek pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
(Vendula Nekvasilová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//skl30g// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
(Tatiana Korobkova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
(Nikola Vrtalová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vonné látky v potravinářském průmyslu
(Jiří Mikeš)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xdx0n6// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
(Filip SOSNA)2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma
Genotypizace bakteriocinů u potravinářsky významných bakterií
(Monika Boháčková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p64dhj// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma