Theses on the same topic (having an identical keyword):
mořské řasyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Theses on a related topic
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
(Anna Soshkova)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic