Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
(Monika HANZLÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení autenticity monoflorálních medů
(Karolína Doubková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lg7xjg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Kvalita medu v závislosti na jeho původu
(Alena Třísková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oh9wul// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
(Tereza Kučerová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uueawr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
(Lucia LOUTOCKÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Med jako potravina i jako přírodní léčivo
(Tereza ŠOLCOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xorb70// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic