Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv chráněného zeměpisného označení České pivo na ekonomickou situaci pivovarů v ČR
(Denisa Bartoňová)2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r0xokh// | Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionů | Práce na příbuzné téma
Chráněná zeměpisná označení a bilaterální smlouvy mezi EU a třetími zeměmi
(Veronika Lokajová)2023, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/en5a8/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Italský systém kontrolovaných označení původu pro vína - existující apelace, jejich význam pro výrobce, trh a spotřebitele
(Jaroslava KOLÁŘOVÁ)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sh0dor// | Filologie / Italský jazyk | Práce na příbuzné téma
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
(Klára HUDCOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
(Lucie TOMŠÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
(Kateřina Slintáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv nového typu krmivových doplňků na kvalitu kravského mléka
(Barbora Petránková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h043gw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma